Itä-Suomi

ita-suomi-logo-U-600teesi

palvelutukku-itasuomi2

MIKKELI
Pomonkatu 5
50150 KUOPIO
Puh. 020 729 9920
mikkeli@palvelutukkuitasuomi.fi
www.palvelutukkuitasuomi.fi
KUOPIO
Rauhalahdentie 8
70780 KUOPIO
Puh. 020 729 9921
kuopio@palvelutukkuitasuomi.fi
www.palvelutukkuitasuomi.fi

Palvelutukku Itä-Suomi on paikallinen ja palveleva elintarviketukku, joka välittää tuotteita omasta maakunnasta ja myös maailmalta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki elintarvikeryhmät, ja lisäksi laaja valikoima non-food -tuotteita.

Palvelemme päiväkoteja, kouluja, alueemme hoitoyksikköjä, lounas- ja työpaikkaravintoloita, kahviloita ja iltaravintoloita. Toimitustukkuna toimitamme tuotteet asiakkaallemme perille, tarvittaessa asiakkaan kylmiöön saakka. Panostamme palveluun ja logistiikkaan. Osaavassa joukossamme kaikki ovat asiakaspalvelijoita. Tuomme tuotteet sovitun toimitusrytmin mukaan, vaikka aamuvarhaisella.

Nopealla kierrolla pidämme huolen elintarvikkeiden yhdestä tärkeimmästä ominaisuudesta: tuoreudesta. Suomen oloissa vuodenaikojen vaihtelu asettaa haasteita elintarvikelogistiikan laadulle. Kesähelteillä on kylmäketjun pysyttävä eheänä tuottajalta tukun kautta asiakkaan pakastimeen. Talven pakkasilla taas tarvitsevat tuoreet basilikat ja muut kesäiset tuoretuotteet huolenpitoa ja suojaa kylmältä.

Haluamme myös toimia logistisena kumppanina tuottajien, teollisuuden ja keittiöiden välillä. Tiloissamme alueelliset tuottajat pääsevät esittelemään tuotteitaan ja ostajat kysymään suoraan tuottajilta.

Tutustu tarkemmin yrityksemme tarinaan tästä »

Ota yhteyttä myyntipalveluumme »

Verkkokauppa verkkokauppaan